cropped-logo.png
Edit Template

Ereszcsatorna szerelés

Az ereszcsatorna-rendszer feladata a folyamatos esővíz és a hó olvadék elvezetése, amely a tető és bádogos felületekről koncentráltan juttatja le a vizet, védve a homlokzatokat a beázástól és az épület alapozását a megsüllyedéstől.

A bádogos csatornarendszer kiválasztásánál fontos szempont a pontos, megfelelő méretezés, a kiegészítők, illetve tartozékok, valamint a bádog elemek közti kapcsolatok minősége, és a szerelhetőség. Az esőcsatorna-rendszer számos elemből épül össze, főleg a vízszintes bádog csatorna vályúból és a függőleges bádog lefolyócsatornákból.

Esőcsatornából igen széles a választék, könnyen megtalálhatjuk a házunk stílusához, színvilágához leginkább illő terméket. Teljes rendszereket kínálunk bádogból (horganyzott acélból, cinkből, natúr és festett alumíniumból, rézből), napfényálló műanyagból. A bádog csatornák és a csatorna-lefolyócsövek méretezését a tetőfelület mérete, az ún. vízelvezetési együttható és a mértékadó fajlagos vízhozam alapján kell meghatározni.

A bádogos esővíz csatornarendszer élettartamát vizsgálva fontos szempont a bádogidomok anyagösszetétele, anyagvastagsága és a szükséges védőbevonatok vastagsága. Forduljon bizalommal szakképzett csapatunkhoz, hogy megtaláljuk az Ön igényeinek megfelelő ereszcsatornát!

Ereszcsatorna szereléshez színválaszték:

Ereszcsatorna felújítás, javítás

A bádogos esővíz csatornarendszer élettartamát vizsgálva fontos szempont a bádogidomok anyagösszetétele, anyagvastagsága és a szükséges védőbevonatok vastagsága. 

A csatornák hosszú évekig megbízhatóan szolgálják ki a házak esővíz vezetését, de hosszú évek során a korróziónak köszönhetően, elvesztik élettartalmukat a csatornák egyes elemei, így javításra illetve cserére szorulnak. Az esőcsatornák karbantartásának, tisztításának hiánya, illetve a hosszú évek és az időjárásnak kitettség mint pl. erős szél,  meggyengíti és megbízhatatlanná tehetik a csatorna használatát. Ha bármilyen jelét észreveszi, mozog, lyukas, folyik, keresse szakembereinket.

Szakembereink felújítják vagy javítják a meghibásodott elemeket, illetve szükség esetén ki is cserélik azokat.
Hívjon bizalommal!

Ereszcsatorna tisztítás

A nyár és az ősz során könnyen összegyűlnek az ereszcsatornában a száraz levelek és a gallyak, amit az ember észre sem vesz, amíg nem jön az első nagy eső, vagy le nem esik a hó. Mire az ember észbe kap, már késő.

A hagyományosan fém csatornák esetén idővel gondot okoz a savas eső, a madárürülék, a tetőre hulló falevelek, a tetőelemekből kioldódó vegyszerek, melyek hatására a bevonatuk sérül, és teret enged a hordozóréteg korróziójának, melynek következtében csöpögés indulhat meg.

Ha nem tud elfolyni a víz, megül a csőben, és idővel akár túl is csordulhat. A pangó vízben elkezdenek rothadni az ázó levelek, és könnyen bepenészesedhet az egész rendszer, a penész pedig komoly egészségügyi problémákat okozhat, ha bejut a házba. A tető vagy a pince is beázhat a víz miatt, ezzel jelentős károkat okozva.

Azoknál az épületeknél, ahol közvetlen környezetükben fák találhatók, a hálózatot minden évben ki kell tisztítani! Cégünk professzionális gépekkel, jól képzett, tapasztalt szakemberekkel készült fel a kültéri csatornarendszerek tisztítására: hívjon bizalommal!

Visszahívás kérése
A telefonszámot kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
Az e-mail címet kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
Miért VÁLASSZON MINKET TETŐFEDÉSRE, TETŐFELÚJÍTÁSRA VAGY BÁDOGOS MUNKÁRA?

Megsúgjuk: Mert megéri!

  • Ingyenes felmérés.
  • Részletes árajánlat.
  • Anyagbeszerzés.
  • Tiszta munkavégzés.
  • Szakképzett munkaerő.
  • Felelősségbiztosítás.
  • Garancia a munkákra.

Állandó Kedvezmények cserepeslemez tető készítésre

Keressen elérhetőségeinken a részletekért és a díjmentes felmérésért.

Kérje ingyenes árajánlatunkat most!

Kérjen visszahívtást!

Kollégánk 24 órán belül visszahívja Önt!
A telefonszámot kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.
Az e-mail címet kizárólag kapcsolatfelvétel céljából kérjük és másra nem használjuk fel.

Új tetők készítése, régi tetők javítása és karbantartása

Tetőfedési alapanyagok beszerzését kérés esetén díjmentesen elvégezzük vagy segítjük.

Vállalkozásunk igyekszik a legmegbízhatóbb anyagokkal dolgozni,
hogy az elkészített munkák minden szempontból időtállóak és a lehető legtöbb ideig garanciálisak legyenenek.

Copyright © 2016-2023 tetomuhely.hu

Edit Template